Ga voor een totaalvisie:

van schets tot decoratie

justien lescouhier interieurarchitectuur

We kijken graag naar het totaalplaatje: van de eerste schets tot het laatste kussentje in de zetel. Pas als elk detail klopt, ontstaat er visuele rust. Het is die harmonie tussen functionaliteit en esthetiek die van elke mens een gelukkige mens maakt.

Zo werken we graag samen

In het eerste gesprek polsen we naar jouw persoonlijke verhaal. Hoe sta je op? Hoe kom je thuis? Wat zijn je hobby’s? Kook je graag? Ontvang je vaak gasten? Al die info vertalen we in een eerste interieurontwerp, op maat van je leven, wensen en ideeën.

justien lescouhier ontwerp interieur

interieurarchitectuur op uw maat

Daarna werken we een totaalvisie uit in een gedetailleerd plan. We doen daarbij een beroep op ervaren vakmensen die we al lang kennen. Zij realiseren je project met oog voor uitgepuurde details, heldere perspectieven en natuurlijke materialen.

We streven naar een perfect samenspel 
tussen de leefwereld van de opdrachtgever, 
de ruimte en de visie van het ontwerp.

Graag samenwerken? Graag samenwerken?

Wie zijn we?

JL justien lescouhier

Justien

Oprichtster & interieurarchitecte

“Vormgeving en architectuur zijn mijn ding. Ik geloof echt dat ze je gelukkig kunnen maken. De persoonlijke benadering daarbij is een bewuste keuze. Als klanten mijn ontwerpen zien, zijn ze blij dat ik hun verhaal begrepen heb en vertaald heb in een ontwerp waar ze gelukkig van worden.”

justien lescouhier interieurvormgeving

“Ik ben enorm gedreven en gepassioneerd door de interieurwereld. Mijn creatieve geest staat nooit stil: ik ben altijd bezig en wil constant bijleren.”

Pauline

justien lescouhier interieurvormgeving stalen detail

Meewerken aan 

onze projecten?

Toon ons je talent Toon ons je talent