Ga voor een totaalvisie:

van schets tot decoratie

justien lescouhier interieurarchitectuur

We kijken graag naar het totaalplaatje: van de eerste schets tot het laatste kussentje in de zetel. Pas als elk detail klopt, ontstaat er visuele rust. Het is die harmonie tussen functionaliteit en esthetiek die van elke mens een gelukkige mens maakt.

Zo werken we graag samen

Huis, kantoor of winkel. Bij elk project beginnen we gewoon bij het begin: je persoonlijke verhaal. Hoe sta je op? Wat zijn de hobby’s in huis? Heb je nood aan rustplekken? Hoe werk je samen met collega’s? Wat doen je klanten als ze binnenkomen? We willen alles weten.

interieurarchitectuur op uw maat

Met al die info gaan we dan aan de slag en maken we een eerste interieurontwerp op maat van je leven, werk, ideeën en wensen. Daarna werken we een totaalvisie uit in een gedetailleerd plan. We doen daarbij een beroep op ervaren vakmensen die we al lang kennen. Zij realiseren je project met oog voor uitgepuurde details, heldere perspectieven en natuurlijke materialen.

We streven naar een perfect samenspel 
tussen de leefwereld van de opdrachtgever, 
de ruimte en de visie van het ontwerp.

Graag samenwerken? Graag samenwerken?

Wie zijn we?

JL Justien

Justien

Oprichtster & interieurarchitecte

“Vormgeving en architectuur zijn mijn ding. Ik geloof echt dat ze je gelukkig kunnen maken. De persoonlijke benadering daarbij is een bewuste keuze. Als klanten mijn ontwerpen zien, zijn ze blij dat ik hun verhaal begrepen heb en vertaald heb in een ontwerp waar ze gelukkig van worden.”

JL Julie

“In de boeiende wereld van interieurarchitectuur vind je mijn hart vol gedrevenheid en passie voor details en verfijning. Ik heb steeds honger naar nieuwe inzichten."

Julie

justien lescouhier interieurvormgeving stalen detail

Meewerken aan 

onze projecten?

Toon ons je talent Toon ons je talent